Product van de week: Ruby Chocolade

 

Ruby what?!

Het is een nieuw soort chocolade, op de markt gebracht door de chocoladefabrikant Callebaut. Wat is er nu zo speciaal aan die chocolade? Eerst en vooral is de chocolade speciaal van kleur… Ze is namelijk ROZE! En nee, dat is niet door het toevoegen van kleurstoffen of fruitsmaken. De smaak en kleur van Ruby is puur natuur! Het is een nieuw soort zuivere chocolade, net zoals de fondant chocolade.

Naast de kleur is ook de smaak van de chocolade anders. “De natuurlijke smaak is fruitig, met frisse zuren, zonder de klassieke bitterheid van cacao”, legt Frederic Janssens, brand manager bij Callebaut, uit.

Ruby chocolade

Wereldprimeur: ’t nieuwste van ’t nieuwste

Het nieuwste van het nieuwste is het! De aanvoer van Ruby als zuiver product is een wereldprimeur en de uitrol naar de hele wereld zal geleidelijk verlopen… Maar waar innovatie is op vlak van chocolade en andere zoetwaren, daar is Larmuseau!

Wij krijgen als één van de eerste de kans om de nieuwste chocolade uit te testen in allerlei producten en te verkopen in zijn meest pure vorm. Zo kan je bij ons niet alleen de zuivere tabletten verkrijgen, maar ook Ruby-ijs. Het Ruby-ijs is deze maand zelfs de smaak van de maand. Ga langs in de winkels en proef! Of bestel onmiddellijk je Ruby chocolade en -ijs online!

Ruby chocolade