0
GRATIS LEVERING VANAF 99,99
BESTEL VANDAAG NOG UW LEKKERNIJEN
LEVERING IN DE BENELUX

Larmuseau voor authentieke én ambachtelijke zoetwaren

Een verrukkelijk tussendoortje waarmee je jezelf of je gasten verwent

Of je nu thuis, op het werk of bij vrienden bent, af en toe mag je jezelf of je gasten weleens verwennen met een heerlijk tussendoortje. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Larmuseau. Als je voor onze ambachtelijke zoetwaren kiest, zet je telkens iets op tafel waar liefde, traditie en een verhaal achter schuilt.

Al meer dan 100 jaar verwennen we onze klanten als Belgische confiserie, chocolatier, glacier en biscuiterier. Traditie, authenticiteit en vakmanschap behoren tot de zeemzoete kern van Larmuseau en onze ambachtelijke zoetwaren zijn stuk voor stuk uniek door hun smaak, vorm, uitzicht, verhaal en kwaliteit.

Binnenkomen in onze winkels voelt net als thuiskomen. We geven je telkens een gepersonaliseerde service en vertellen je met liefde over onze producten. Nieuwe lekkernijen kan je meteen proeven en elk verkocht product wordt verpakt als geschenkje. Want Larmuseau staat voor ontdekken en heerlijk verwennen.

Op onze webshop tonen we je een aanbod artisanale zoetigheden dat afgesteld wordt op jouw voorkeuren. Kan je niet kiezen? Verzamel je favorieten in een heerlijk verwenpakket dat we verpakken op onze unieke Larmuseau manier. Onze verwenboxen zijn ook geweldig om te schenken als cadeau aan jezelf, een geliefde of iemand die absoluut kennis moet maken met onze ambachtelijke zoetwaren. Voeg een gepersonaliseerde boodschap toe en klaar is Kees!

Ook UNIZO is dol op onze zoetwaren. De vereniging beloonde met het Handmade in Belgium authenticiteitslabel. Bovendien kiezen we steevast voor dagverse en kwaliteitsvolle grondstoffen bij onze producten, houden we de hygiëne nauwlettend in het oog en schaven we onze vakkennis voortdurend bij zodat we jou de lekkerste producten kunnen aanbieden.

speculoos Larmuseau

Benieuwd hoe onze sneeuwballen tot leven komen? Kom het productieproces van dichterbij bekijken tijdens onze Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober 2018!