nl
0
GRATIS LEVERING IN OOST-VLAANDEREN VANAF €25,00. GRATIS LEVERING IN ANDERE REGIO'S IN DE BENELUX VANAF 99,99
BESTEL VANDAAG NOG UW LEKKERNIJEN
LEVERING IN DE BENELUX

Jezelf verwennen ging nog nooit zo eenvoudig, bestel je zoetwaren online!

Leveringstermijn

Bestel je jouw Larmuseau zoetwaren online voor maandag 24:00u, dan komt onze leverancier donderdag bij jouw thuis of op het werk langs met je bestelling op het door jou gekozen tijdstip. Ook als je van over de grens uit Nederland of Luxemburg bestelt. Indien je na maandag 24.00u jouw bestelling door geeft, dan leveren wij de week nadien op donderdag.
Onze ijstaarten vragen iets meer tijd. We trachten je steeds de mooiste ijslammetjes, kerstronken of buches aan te bieden. Bestel je ze 7 dagen op voorhand?

Verzendkosten

Afhankelijk van je bestelling, worden je zoetwaren ambient*, gekoeld of diepgevroren vervoerd. Gekoelde producten worden in een isolerende EPS doos met koelelementen geplaatst. Bij diepvriesproducten voegen we daar nog droogijs aan toe, waardoor het ijs in uitstekende conditie blijft, vandaar de verzendkost.
Merk je iets aan de staat van je box? Stuur een foto naar aline@confiserielarmuseau.com.

Bestel je:

Dan komt de verzendkost op:

  • Voor minder dan € 49,95
  • Tussen € 49,95 en € 99,99
  • Voor meer dan € 99,99
  • € 19,00
  • € 9,00
  • € 0,00, wij betalen jouw kost!

Je betaalt dus nooit meer dan € 19,00 als je je zoetwaren online koopt bij Larmuseau.

Track & trace

Aangezien het om verse of diepvriesproducten gaat, kiezen we steeds voor voedselveilig transport erkend door het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen. Bestel je je zoetwaren online bij Larmuseau, dan krijg je meteen na je bestelling een bevestigingsmail. Om vertragingen van het transport te vermijden, kan je op dit moment het leveringsadres niet meer wijzigen. De dag voor de levering stuurt onze logistieke partner een mail met een gedetailleerde tijdsspanne en een online tracking code. Een half uur voor de levering stuurt hij je nog een sms. Op die manier weet je wanneer we arriveren met je verse zoetigheden en kan je ze meteen op de perfecte temperatuur bewaren.

Het kan zijn dat je je bevestigingsmail of online tracking code niet meteen terugvindt in je mailbox. Vaak belanden die tussen je ongewenste e-mails. Zo niet, bel ons gerust even op.

Weet je niet zeker of je thuis zal zijn op het moment van de levering? Bij je online aankoop kan je het adres van je buren opgeven of je kan je bestelling gratis afhalen in een van de Larmuseau ophaalpunten (in Mariakerke, Gent en Lochristi).

Makkelijk je zoetwaren online bestellen?

Neem een kijkje in onze webshop!

*ons ambient transport bewaart je producten op omgevingstemperatuur.