Geen tijd of geen zin om een dessert te maken tijdens de feestdagen? Ontdek dan hier ons eindejaarsassortiment.

Bestel tijdig jouw ijsbuche, sneeuwballen en cuberdons bij Larmuseau. De ijsbuches worden gemaakt met de originele Italiaanse
Talamini gelato. Een combinatie van heerlijk licht-verteerbaar melkijs en sorbets. Bestellen kan via deze webshop, via 09 253 90 67, info@confiserielarmuseau.com, in onze winkel Dorp-oost 9, 9080 Lochristi, in ons atelier Eeklostraat 114B, 9030 Mariakerke
(klik hier voor onze openingsuren). Afhalen kan in Gent, Lochristi en Mariakerke.

Dit jaar stellen wij vijf ijsbuches voor. Elke ijsbuche is voor 8 personen.
Een klein overzichtje van ons eindejaarsassortiment:

Buche 1: een feestelijke ijsbuche met champagne- en mangosorbet op een bodem van merengue en overgoten met zoete sneeuw.
Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Ijsbuche

Buche 2: een heerlijke ijsbuche met hazelnoot en witte chocolade melkijs op een krokante feuilletine bodem en overgoten met witte chocolade ganache. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Ijsbuche voor kerst & nieuw

Buche 3: de klassieke buche met vanille en chocolade melkijs op een krokante feuilletine bodem en overgoten met pure chocolade saus. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Overheerlijke ijsbuche

Buche 4: licht vanille ijs in combinatie met een fruitige frambozensorbet op een bodem van gebakken merengue en afgewerkt met Italiaans schuim. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Ijsbuche

Buche 5: originele ijsbuche met honing quinoa en bananen melkijs op een krokante bodem van cacao granola en afgewerkt met gouden chocolade. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Ijsbuche van Larmuseau

De originele sneeuwballen van Larmuseau kan je hier bestellen. Ontdek ook onze nieuwe smaken: baileys, kokos, cuberdon, gezouten karamel en mokka. Bovendien bieden wij ook een sierdoosje – feestassortiment aan. In dit sierdoosje zitten 8 originele sneeuwballen, 2 cuberdon sneeuwballen, 2 gezouten karamel sneeuwballen, 2 kokos sneeuwballen en 2 mokka sneeuwballen. De perfecte combinatie!

Larmuseau sneeuwballen

Een echte zoetebek? Op deze webshop kan je ook cuberdons bestellen, klik hier.
Heb je vragen? Contacteer ons dan via info@confiserielarmuseau.com of via ons contactformulier.
Hou ook zeker onze sociale media (facebook en instagram) in het oog!