Vier jouw feestdagen met Larmuseau & Talamini!

Ontdek ons feestassortiment 2020 – 2021

At christmas, all roads lead to Larmuseau! De feestdagen zijn eindelijk weer aangebroken. Dat betekent: veel liefde, warmte en zoetigheid! Het einde van het jaar draait helemaal rond het delen van tradities met degene die je liefhebt. En daar gaat Larmuseau ook voor met zijn slogan “Discover Delicious Traditions”.

Elk jaar opnieuw staan wij klaar om jou en jouw familie, vrienden, kennissen, collega’s… te verwennen met heerlijke zoetigheden. Kerst en Nieuw zonder ijsbuches? Onmogelijk. Maar geen nood, we got you! Onze ijsbuches zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook overheerlijk. Ze worden gemaakt met de originele Italiaanse Talamini gelato: een combinatie van heerlijk licht-verteerbaar melkijs en sorbets. Kortom: het beste ijs van Gent!

Bestellen kan via deze webshop, via 09 253 90 67, info@confiserielarmuseau.com, in onze winkel Dorp-oost 9, 9080 Lochristi, in ons atelier Eeklostraat 114B, 9030 Mariakerke. Afhalen kan in Gent, Lochristi en Mariakerke.

Gratis levering aan huis? Dit kan uiteraard ook! Bekijk hier onze voorwaarden.

Geen tijd of zin om een dessert te maken tijdens de feestdagen? Ontdek het overzicht van ons feestassortiment hieronder of bekijk direct onze online FEESTFOLDER 2020-2021!

Heb je liever iets anders dan een ijsbuche of ijstaart? Niet getreurd, wij bieden nog meer originele en ambachtelijke lekkernijen. Wij hebben een breed assortiment aan melkijs en sorbet waaruit je je favoriete smaken (en meer) kan kiezen! Onze Talamini gelato is het beste ijs van Gent.

Bestel bij ons de fameuze sneeuwballen in de klassieke smaak vanille of in onze andere 5 unieke smaken die iedereen keer op keer verrassen. Ontdek baileys, kokos, cuberdon, gezouten karamel en mokka. Bovendien bieden wij ook een doosje – feestassortiment aan. In dit unieke doosje zitten 8 originele sneeuwballen, 2 cuberdon sneeuwballen, 2 gezouten karamel sneeuwballen, 2 kokos sneeuwballen en 2 mokka sneeuwballen. De perfecte combinatie om te genieten van de feestdagen!

Daarnaast vind je bij ons ook de iconische Gentse cuberdons en de echte babelutten. Voor elke zoetekauw wat wils!

Dit jaar stellen wij 5 ijsbuches voor. Elke ijsbuche is verkrijgbaar voor 1, 4 of 8 personen. Onze buches worden steeds ambachtelijk gemaakt met een feuilletine bodem. Dat is een heerlijk krokante bodem op basis van Belgische melkchocolade met een lichte toets van hazelnoot. Je kan ook kiezen voor een buche zonder bodem!

Buche 1: Italiaanse ijsbuche met Boubon vanille gelato & frambozen sorbet, afgewerkt met een luchtige Italiaanse merengue. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Buche 2: Overheerlijke ijsbuche met Bourbon vanille & chocolade gelato, afgewerkt met een heerlijke chocolade ganache. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Buche 3: Verfrissende ijsbuche met passievrucht & frambozen sorbet, afgewerkt met een rode coulis. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Buche 4: Feestelijke ijsbuche met sabayon & stracciatella melkijs, afgewerkt met een ganache van witte chocolade. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.

Buche 5: EXCLUSIEVE en unieke ijsbuche met babelutten- en bourbon vanille gelato. Ontdek voor de eerste keer heerlijk, ambachtelijk babaluttenijs gemaakt van de echte babalutten. Klik hier om deze ijsbuche te bestellen.