Is het een jongen of een meisje?

Onthulling en aankondiging van het geslacht van je baby

Je verwacht een kindje, waaw! Je zwangerschap is zo een spannend tijd en al zeker wanneer je het geslacht van je baby te weten komt.

Sommige mensen willen het geslacht niet weten tot bij de geboorte en houden de spanning tot de laatste dag. Anderen willen het onmiddellijk weten, maar het geheimpje voor zichzelf houden. Dan zijn er ook die de onthulling delen met hun familie, vrienden en de rest van de wereld. Hoe dan ook, het is een spannend moment en er zijn allerlei manieren om het geslacht van je baby aan te kondigen…

Een originele manier om het geslacht van je baby aan te kondigen, is de Gender Reveal taart. Een speciale taart, waarbij je tijdens het eten te weten komt wat het geslacht van het kindje is, om te delen met je geliefden. Zet de taart op tafel, snij hem open en ontdek het geslacht van de baby door de kleur van de binnenkant van de taart. Vier met familie en vrienden terwijl je geniet van de Gender Reveal taart.

Gender reveal taart

Kom het geslacht van je baby te weten via de ijstaart van larmuseau

Ijstaart

Onthul het geslacht van jouw baby met een ijstaart

De Gender Reveal taart van Larmuseau

Is het een jongen of een meisje? Kom het te weten met de originele Gender Reveal taart van Larmuseau. Een prachtig, luxueus afgewerkte ijstaart met heerlijke smaken! Als je bij ons de taart bestelt, kan je het geslacht doorgeven. Of doe nog zotter en laat je gyneacoloog het geslacht doormailen of bellen naar ons. Zo kan je zelf ook genieten van de verrassing tijdens het eten van de ijstaart! Geef bij je bestelling aan (in de opmerkingen) hoe je het geslacht aan ons wilt doorgeven!

De jongenstaart wordt meestal gemaakt op basis van pistache-melkijs en de meisjestaart op basis van frambozensorbet. Dit geeft de mooiste kleuren, zonder enige kleurstoffen, en de lekkerste smaak!

Gender reveal taart

Is het een jongen of een meisje? Kom het te weten met de Gender reveal ijstaart van Larmuseau