Weersvoorspelling van vandaag: sneeuwballen!

Sneeuwballenweer, wat wil een mens nog meer? Het sneeuwballenseizoen is officieel van start gegaan en we zijn er helemaal klaar voor na een heerlijke zomer. Een wolkje vanille, ondergedompeld in Belgische chocolade en besprenkeld met poedersuiker. Begin jij ook spontaan te watertanden als je dat hoort? We staan net zoals jou weer te popelen om van de originele sneeuwballen te genieten. Het Vlaamse streekproduct van de winter.

De enige echte bij Larmuseau

Waarom Gentenaren en inwoners tot ver buiten Vlaanderen altijd naar de originele sneeuwballen blijven snakken? De originele sneeuwbal kraakt heerlijk en smelt weg op de tong. Geen enkele namaaksneeuwbal kan dezelfde smeuïge textuur benaderen. Daardoor blijven ze de lekkerste. Met het authentieke recept en de bekende blauwwitte doos herken je de traditionele sneeuwballen van Larmuseau van kilometers ver.

Heb jij ook een hart voor authentieke en artisanale lekkernijen? Dan kan je heel het sneeuwballenseizoen lang genieten van de originele sneeuwballen van Larmuseau. Voor velen is de sneeuwbal nostalgie. Ook voor jou? Of ben je klaar om voor de eerste keer verrast te worden door de overheerlijke smaak van de traditionele zoetigheid.

100 jaar vakmanschap

Al meer dan een eeuw smelten de harten van de Gentenaars als zoete sneeuw voor de zon door de lekkernij. Na meer dan 100 winters vol met sneeuwballen genieten we deze keer opnieuw van de enige echte, originele zoetigheid volgens het traditionele recept. In de laatste 100 jaar is er veel gebeurd en veranderd, maar Larmuseau bleef trouw aan traditie, authenticiteit en vakmanschap. Dat zie, ruik en proef je in onze ambachtelijke zoetwaren, waaronder de heerlijke sneeuwbal.

In 1913 creëerde August Larmuseau de fameuze sneeuwbal zoals we die vandaag nog steeds kunnen vinden bij Confiserie Larmuseau. VLAM erkende zelfs in 2009 onze sneeuwballen als Vlaams Streekproduct. Met trots kunnen wij jou dus kwaliteit, authenticiteit en een heerlijke lekkernij garanderen!

Ons sneeuwballengamma

Als traditionele confiserie zitten wij nooit stil en zoeken wij steeds naar meer manieren om de Gentse zoetekauwen te verrassen. Hoewel we houden van de klassieke vanillesmaak, gingen wij op ontdekkingstocht naar andere smaken en combinaties. En zo breidden we het sneeuwballengamma uit naar zes overheerlijke smaken. Naast de originele vanille kan je genieten van Gentse cuberdon, overheerlijke gezouten karamel, exotische kokos, winterse mokka en de zoete sneeuwballen met baileys. Kom langs en ontdek jouw favoriet!

Waar vind je de originele sneeuwballen?

Koop de originele sneeuwbal van Larmuseau bij de betere bakker, speciaalzaak en lokale supermarkt. Kom langs in ons atelier in Mariakerke (Eeklostraat 114B). Of bestel jouw lekkernijen vandaag nog via www.confiserielarmuseau.com waar je ook onze andere traditionele delicatessen kan ontdekken!